Коментари су искључени на Анатомски атлас домаћих животиња

Анатомски атлас домаћих животиња

2012
12.14

Аутор:др вет. мед. Бранислав Берић

.
.
.

Библиотека „Јанко Веселиновић“ је као коиздавач – донатор учествовала у објављивању књиге др вет. мед. Бранислава Берића „Анатомски атлас домаћих животиња – локомоторни апарат и органологија“.
Преносимо део рецензије проф. др Драгише Траиловића:
„…Анатомија животиња је без сумње једна од најзначајнијих области ветеринарске медицине – предуслов за адекватно разумевање физиологије и патологије, због чега представља темељ у образовању и ветеринарских техничара и доктора ветеринарске медицине.

Овако обимна материја се најлакше може научити уз помоћ слике и текста, због чега су анатомски атласи уобичајена литература за учење анатомије у целом свету.
На жалост, у нашој земљи до сада није постојао сличан атлас који би по обиму одговарао образовању ветеринарских техничара.
…Рукопис Бранислава Берића под насловом „Анатомски атлас домаћих животиња – локомоторни апарат и органологија„, представља изузетно вредан и користан прилог уџбеничкој литератури из анатомије за ученике средњих ветеринарских и пољопривредних школа. Написан је јасним и разумљивим стилом и илустрован веома квалитетним и прегледним сликама, због чега ће, уверен сам, користити и студентима ветеринарске медицине, а као подсетник и ветеринарима.
Сходно томе предлажем, и са посебним задовољством очекујем, да буде штампан као уџбеник за средње ветеринарске школе…“

.
.

.
.
.
.

Књигу можете купити код аутора (тел: 063/ 8035-235) и у Библиотеци у Богатићу,
по цени од 2400 динара.

.
.
.
.

<<< СВА ИЗДАЊА БИБЛИОТЕКЕ>>>

.
.
.
.


Tags: , , , , ,

Comments are closed.